Jdi na obsah Jdi na menu
 


Filmografie Alysy

18. 3. 2006
  • 2003 Dickie Roberts: Former Child Star – Cyndi
  • 2002 Kiss the Bride – Amy Kayne
  • 2002 Buying the Cow – Amy
  • 2001 Diamond Hunters (TV miniseriál) – Tracey Van der Byl
  • 2001 Revealed with Jules Asner (TV seriál) sama sebe
  • 2001 Lady and the Tramp II: Scamp's Adventure – hlas
  • 2001 Family Guy (TV seriál) – sama sebe v epizodě: "Mr. Griffin Goes To Washington"
  • 2001 Spin City (TV seriál) – Meg Winston v epizodě: "Rain on My Charades"
  • 2000 The Women of Charmed (TV) – PhoebeHalliwell
  • 1999 Celebrity Profile: Alyssa Milano (TV) – sama sebe
  • 1999 Blink 182: The Urethra Chronicles (video) – Josie
  • 1999 Jimmy Zip
  • 1998 Charmed (TV seriál) – Phoebe Halliwell
  • 1998 Zlatá horečka /Goldrush: A Real Life Alaskan Adventure/ (TV) – Frances Ella Fitz
  • 1998 Fantasy Island (TV seriál) – Gina Williams v epizodě: "Superfriends"
  • 1997 Spin City (TV seriál) – Meg Winston v epizodě: "They Shoot Horses, Don't They?"
  • 1997 Below Utopia (hlavní producentka) – Susanne
  • 1997 Láska na druhý dotek /Hugo Pool/ – Hugo Dugay
  • 1997-1998 Melrose Place (TV seriál) – Jennifer Mancini
  • 1996 Jimmy Zip
  • 1996 Public Enemies – Amaryllis
  • 1996 Krutá Aljaška /To Brave Alaska/ (TV) – Denise Harris
  • 1996 Glory Daze – Chelsea
  • 1996 Milenec nebo vrah /Fear/ – Margo Masse
  • 1995 Smrtelné hříchy /Deadly Sins/ – Cristina
  • 1995 Poison Ivy II – Lily
  • 1995 Náhradní matka /The Surrogate/ (TV) – Amy Winslow
  • 1995 The Outer Limits (TV seriál) – Hannah Valesic v epizodě: "Caught in the Act"
  • 1994 Embrace of the Vampire – Charlotte
  • 1994 Confessions of a Sorority Girl (TV) – Rita Summers
  • 1993 Conflict of Interest – Eve
  • 1993 Dvojitý drak /Double Dragon/ – Marian Delario
  • 1993 The Webbers – Fan
  • 1993 Candles in the Dark (TV) – Sylvia Velliste
  • 1993 Casualties of Love: The Long Island Lolita Story (TV) – Amy Fisher
  • 1992 Little Sister – Diana
  • 1992 Where the Day Takes You – Kimmy
  • 1989 Speed Zone! – Lurleen
  • 1988 Teen Steam (video) – sama sebe
  • 1988 Dance 'Til Dawn (TV) – Shelley Sheridan
  • 1988 Crash Course (TV) – Vanessa Crawford
  • 1986 The Canterville Ghost (TV) – Jennifer
  • 1985 Komando /Commando/ – Jenny Matrix
  • 1984 Who's the Boss? (TV seriál) – Samantha 'Sam' Micelli
  • 1984 Old Enough – Diane
  •  

    Komentáře

    Přidat komentář

    Přehled komentářů

    Zatím nebyl vložen žádný komentář